string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Dashboard dilemma’s tussen twee slechte verliezers.

Maandag 22 augustus 2022 om 18:00

Tomas Suslov kruipt achter het stuur van de elektrische auto beschikbaar gesteld door mobiliteitspartner Century Autogroep. Jørgen Strand Larsen neemt naast hem plaats. Het duo krijgt lastige vragen op zich afgevuurd in een nieuwe aflevering van Dashboard Dilemma’s.

Suslov en Strand Larsen kunnen het buiten het veld goed met elkaar vinden. Maar als één ding duidelijk wordt, is dat vriendschappen niet tellen wanneer er een competitie-element bij komt kijken. Op het veld hebben de twee spelers het echter vaak met elkaar aan de stok. Net als met spelletjes die onderling veelvuldig worden gespeeld. Beide voetballers beschikken ze over een absolute winnaarsmentaliteit. 

Jorgen en Tomas.00_01_38_06.Still002

Een uitstekend duo dus om te onderwerpen aan de Dashboard Dilemma’s zo dacht ook mobiliteitspartner Century Autogroep. In de elektrische bolide kunnen de twee internationals van hun land het maar moeilijk eens worden. Waar het duo het wel over eens was, is de kwaliteit van de auto die beschikbaar werd gesteld. Dus kon een kort ritje na afloop van het vragenvuur niet uitblijven.
 
Harde keuzes, eerlijke antwoorden en moeilijke beslissingen. Niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s. Bekijk de nieuwste aflevering van de serie in samenwerking met Century Autogroep via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’