Dashboard Dilemma's: de druk van de passagiers

28 september 2022

Joey Pelupessy en Emmanuel Matuta zijn de hoofdrolspelers in de nieuwste aflevering van Dashboard Dilemma’s. Als echte aanvoerder pakt Pelupessy het initiatief en kruipt achter het stuur van de door mobiliteitspartner Century Autogroep beschikbaar gestelde auto. De dilemma's zijn door de druk van aanwezige passagiers niet eenvoudig.

Voor het eerst in de serie zitten er geen twee, maar vier voetballers in de auto voor Dashboard Dilemma's. Ragnar Oratmangoen en Laros Duarte - de volgende aflevering aan de beurt zijn - nemen onverwacht plaats op de achterbank. Heeft het invloed op de antwoorden van hoofdrolspelers Joey Pelupessy en Emmanuel Matuta? 

Schermafbeelding 2022-09-28 om 10.49.55

Het duo blijkt bescheiden, want sommige dilemma's zijn best confronterend. Tot groot plezier van de twee passagiers op de ruime achterbank. Pelupessy en Matuta blijken ook nog eens zeer tevreden met hun eigen leven. Want een dag met elkaar ruilen? Liever niet. 
 
Harde keuzes, eerlijke antwoorden en moeilijke beslissingen. Niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s. Bekijk de nieuwste aflevering van de serie in samenwerking met Century Autogroep via onderstaande videoplayer.

Laatste nieuws