Special: Danny Buijs: 4 jaar FC Groningen nu te zien op YouTube

31 mei 2022

Danny Buijs was maar liefst vier jaar hoofdtrainer van FC Groningen. De oefenmeester kende een moeilijk begin in Euroborg, maar wist het tij samen met zijn staf al snel te keren. Trots en dankbaarheid overheersen dan ook. In de special ‘Danny Buijs: 4 jaar FC Groningen’ blikt de FC'er nog één keer terug op zijn periode bij de Trots van het Noorden. De special is nu terug te zien op YouTube.

13

In 2018 kondigde FC Groningen aan dat Danny Buijs de nieuwe hoofdtrainer van de club zou gaan worden. Met zijn aanstelling werd de op dat moment 35-jarige voormalig FC-speler in één klap de jongste hoofdtrainer in de Eredivisie.

Ondanks een slechte start hield de clubleiding vertrouwen in Buijs en zijn staf en voelde de trainer ook de support van de achterban van de FC. Het tij op het veld werd volledig gekeerd en play-offs om Europees voetbal werden veiliggesteld. Ook de seizoenen erna werden de sportieve doelstellingen behaald. Zijn laatste seizoen eindigde niet zoals gehoopt, maar trots en dankbaarheid overheersen bij Buijs.

In de special ‘Danny Buijs: 4 jaar FC Groningen’ laat de hoofdrolspeler zelf zijn licht schijnen op zijn periode in Euroborg, waarin de binding met het team en de achterban een belangrijke rol speelde

Laatste nieuws