Dammers, Zeefuik, Sierhuis en Snack Tribune in FCGTV

5 juni 2020 / vandaag

FC Groningen TV is vandaag – vrijdag 5 juni – om 17.25 uur op FOX Sports 1 bij de eerste training van aanwinst Wessel Dammers. Daarnaast is er een reportage te zien over het afscheid van de vertrekkende spelers en stafleden met Kaj Sierhuis als speciale gast.

logo_FCGTV_FOX_2018_voorbeeld

Wessel Dammers trainde donderdag voor het eerst mee met de eerste selectie van FC Groningen. In overleg met zijn vorige club Fortuna Sittard mocht de verdediger eerder aansluiten bij FC Groningen om zo alvast te kunnen wennen aan zijn nieuwe club waar hij de komende drie seizoenen voor gaat spelen. De verdediger vertelt in FC Groningen TV hoe de eerste kennismaking met zijn nieuwe medespelers verliep en hoe hij zich de afgelopen maanden zonder voetbal fit hield.
 
Afgelopen zaterdag nam FC Groningen afscheid van vertrekkende spelers en stafleden. Onder anderen Mike te Wierik, Django Warmerdam en keepertrainer Bas Roorda werden door de selectie in het zonnetje gezet. In FCG TV is een reportage over het afscheid te zien. Ook Kaj Sierhuis was hierbij aanwezig. Hij was sinds zijn transfer eind januari naar Stade de Reims niet meer terug geweest in Groningen en kon nu alsnog zijn oud-ploeggenoten en -trainers even weer zien en spreken. Aan FCG TV vertelt Sierhuis hoe de afgelopen maanden voor hem waren.
 
Daarnaast brengt FCG TV aan bezoek aan de donderdag geopende 'Snack Tribune' in het Hitachi Capital Mobility Stadion en is er een reportage te zien met Office Centre Speler van het Jaar Deyovaisio Zeefuik.
 
FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.25 uur en 23.40 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 07.35 uur, 13.15 uur en 19.50 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 14.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws