string(9) "claudebot"

D1 speelt zondag voorwedstrijd in Euroborg.

Donderdag 07 mei 2009 om 14:04

FC Groningen D1 stond voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Willem II al eens in het zonnetje wegens het behaalde kampioenschap. Komende zondag speelt de D1 vanaf 12.20 uur tegen sc Heerenveen D1. Op zaterdagmiddag 16 mei is de ploeg van trainer Hugo Alves Velame opnieuw actief in het stadion.

De D1 werd in de landelijke Eerste Divisie C kampioen en is op jacht naar de dubbel. In de halve finale van het bekertoernooi treft de ploeg aanstaande zondag sc Heerenveen D1. Het duel is een voorwedstrijd voor het duel FC Groningen – NAC Breda.

Om 12.15 uur opent Euroborg de poorten voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor de wedstrijd tussen Groningen en NAC. Vijf minuten later begint het duel, dat tweemaal een halfuur duurt. Aangezien het een bekerwedstrijd betreft, zal er een winnaar uit de strijd moeten komen. Als de stand rond half twee nog gelijk is, zal een strafschopserie volgen.

Op zaterdag 16 mei spelen de kampioenen van D1 opnieuw in Euroborg. Van 13.00 uur tot 15.45 uur wordt op die zaterdag gestreden om het officieuze kampioenschap van Nederland in duels van tweemaal 20 minuten. Om 13.00 uur trappen FC Groningen en AZ af in het eerste duel. Een uur later speelt de verliezer tegen PSV. Om 15.00 uur is de derde wedstrijd tussen de winnaar van het eerste duel en PSV.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus