Corponello Christmas Cup afsluiting voor opleiding

19 december 2018

Dinsdag vond op Sportpark Corpus den Hoorn de inmiddels vermaarde strijd om de ‘Corponello Christmas Cup’ plaats. Hierbij werden de spelers van alle teams van de club, van onder-12 tot en met de eerste selectie, gemengd en werd een onderling toernooi afgewerkt. Het was de laatste activiteit voor de zes teams in de opleiding. Het eerste elftal speelt uiteraard zaterdagavond nog tegen Fortuna Sittard.

In de namiddag waren de kunstgrasvelden van Corpus den Hoorn volledig ingenomen door de ruim honderd voetballers van FC Groningen die, verdeeld over 10 landenteams, streden om de felbegeerde Cup. Rondom de velden was er voor alle belangstellenden een hapje en een drankje te verkrijgen en was het gezellig druk.

Na afloop van het onderlinge toernooi, georganiseerd door de trainers van de Opleiding, werd er nog een onderlinge wedstrijd gespeeld tussen medewerkers van de opleiding en de medewerkers van uit het Hitachi Capital Mobility Stadion.
 
De eerste training van FC Groningen onder-23 is op donderdag 3 januari. De overige teams van de opleiding beginnen weer op maandag 7 januari 2019.

Winnende team Corponello Christmas Cup 2018
Pelle Boevink, onder-23
Joris Reiziger, onder-19
Rano Burger, onder-23
Samir Memisevic, eerste selectie
Jesper de Backer, onder-17
Tim Freriks, onder-23
Jay Kuiper, onder-15
Nathan Lesman, onder-15
Iwan Henstra, onder-13
Dennis Heijne, onder-12
Björn de Grijs, onder-13
Finn van Dijk, onder-13

Laatste nieuws