Contract voor jeugdinternational Meijster

19 juni 2022

Jasper Meijster heeft zijn eerste overeenkomst getekend bij FC Groningen. Hierdoor staat de 17-jarige doelman uit de Opleiding tot medio 2025 onder contract bij de Trots van het Noorden.

Jasper Meijster, geboren op 3 januari 2005, kwam op 1 juli 2017 binnen op Sportpark Corpus den Hoorn. Daarvoor speelde de goalie bij vv Hoogezand en vv ZNC uit Zuidbroek. Meijster werd in mei van dit jaar door bondscoach Mischa Visser van Nederland onder-17 geselecteerd voor het Europees kampioenschap voor onder-17 teams in Israël. Met die ploeg wist de keeper de finale te bereiken, maar verloor het team van Frankrijk. Meijster sluit in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan bij FC Groningen onder-21.
Ontwikkeling
Hoofd Jeugdscouting Arno de Jong is tevreden over de ontwikkeling van Meijster: “Dit contract is een beloning voor zijn ontwikkeling de afgelopen jaren. We willen hiermee iedereen die binnen de Opleiding werkt en aan deze ontwikkeling heeft bijgedragen, feliciteren en bedanken. Uiteindelijk is Jasper echter zelf verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling en daarmee willen wij hem van harte feliciteren. Jasper tekent een driejarig contract, wat weer een stimulans moet zijn om de komende jaren vervolgstappen te gaan zetten in zijn ontwikkeling. Wij wensen hem daarbij heel veel succes.”

JW2022202311292

Laatste nieuws