Combinatieteam nipt langs Jong Vitesse in oefenduel.

Dinsdag 26 februari 2019 om 15:04

Een team met spelers van de eerste selectie en onder-23 heeft dinsdagmiddag op Sportpark Corpus den Hoorn met 1-0 gewonnen van Jong Vitesse. De eindstand was bij rust reeds bereikt. Paul Gladon was matchwinner van het oefenduel.

In de ploeg van trainer Danny Buijs stonden acht spelers van de eerste selecie en drie spelers van de onder-23 in de basis. Op de bank zaten nog eens vier Beloften.

In de eerste helft had de thuisploeg kansen in de personen van Paul Gladon (paal), Ko Itakura (kruising) en Mo El Hankouri (naast). Paul Gladon kopte raak op aangeven van Ajdin Hrustic. In de tweede helft kregen beide ploegen volop kansen, maar werd er niet gescoord door onder andere Paul Gladon en Ajdin Hrustic.

Komende maandagmiddag, 4 maart, om 14.00 uur is de volgende oefenwedstrijd van een combinatieteam van FC Groningen. De Beloften hebben komend weekend vrijaf en zullen deels aansluiten bij de selectie, die het dan opneemt tegen SC Cambuur 2. Plaats van handeling is Sportpark Corpus den Hoorn.

Jan Hoekstra, Tim Riksman (81' Jhurrey Margaritha), Lars Kramer, Kellian van der Kaap, Amir Absalem; Tom van de Looi, Ko Itakura, Ajdin Hrustic, Mo El Hankouri, Matthijs Hardijk (58' Daniel Bouman), Paul Gladon.
Rest bank: Pelle Boevink, Marijn Ploem.

Score: 28' Paul Gladon (Ajdin Hrustic) 1-0.
Scheidsrechter: Marco Oosting