string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Club sterk vertegenwoordigd tijdens Promotiedagen.

Dinsdag 04 november 2008 om 14:15

In de 205de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de twee uitwedstrijden van afgelopen week en het bezoek van de eerste selectie aan Ameland en meldt hij de aanwezigheid van FC Groningen op de Promotiedagen Noord Nederland.

“Helaas zijn we de twee zware uitwedstrijden tegen NEC en NAC Breda niet goed doorgekomen. Aan het duel in Nijmegen hielden we in de slotfase nog een punt over, maar in Breda kwamen we afgelopen zaterdag niet uit de verf en dat was teleurstellend. Na de wedstrijd tegen NAC is bekend geworden dat het voor beide partijen beter is als Matias Cahais een andere club vindt. De Argentijn is niet gelukkig met zijn rol binnen de selectie van trainer Ron Jans en de technische staf is op haar beurt ontevreden over de ontwikkeling van Cahais. Daarom wordt nu bekeken of het wellicht beter is afscheid van elkaar te nemen. Er heeft zich bij ons echter nog geen club gemeld en wij hebben nog een huurovereenkomst aangaande Cahais tot het einde van dit seizoen.”
Kaartverkoop
“Wat het vervolg in de competitie betreft krijgen we nu twee thuiswedstrijden op rij waarbij we ons kunnen revancheren. Te beginnen aanstaande zondag als we om 14.30 uur in Euroborg aftrappen tegen FC Volendam. Voor dit duel is de kaartverkoop in volle gang. Meer informatie is te vinden onder het menu ‘kaartverkoop’ op deze website.”
“Ook de kaartverkoop voor het bekerduel met Telstar, volgende week woensdag in Velsen, is inmiddels van start gegaan. Wij vinden het vervelend dat de wedstrijdinrichting langer heeft geduurd dan normaal, maar vanuit de lokale driehoek in Velsen kregen wij niet eerder duidelijkheid over de vervoersvoorwaarden. We zijn tevreden met de uitkomst van een autocombi, waarvoor maximaal 150 kaarten beschikbaar zijn. Zoals voor iedere uitwedstrijd wordt er daarnaast een FanTour aangeboden.”
Ameland
“De eerste selectie verbleef gisteren heel de dag op Ameland in het kader van het project Scoren voor Gezondheid. Op het Waddeneiland werd met schoolkinderen een programma afgewerkt dat in het teken stond van gezond eten en leven. Alle betrokkenen spraken van een geslaagde dag. FC Groningen Media heeft de opdracht verkregen om wederom een speciale Scoren voor Gezondheid-krant te realiseren met een oplage van tussen de 1,4 en 1,8 miljoen exemplaren. Deze krant zal begin april worden verspreid in alle steden met een eredivisieclub.”
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen (woensdag – red.) staan bij de club vooral in het teken van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland. FC Groningen is samen met 24 andere zakelijke relaties vertegenwoordigd op deze zakenbeurs in Martiniplaza. Vooral de commerciële afdeling zal hier goed vertegenwoordigd zijn om nieuwe contacten aan te boren en het bedrijfsleven te attenderen op de zakelijke mogelijkheden bij FC Groningen. Het FC Groningen Plein, dat de uitstraling van een lounge heeft, is te vinden in de paviljoen Borgmanzaal. U bent van harte welkom onze stand te bezoeken. Vandaag kan dat tot 22.00 uur en morgen tussen 10.00 uur en 22.00 uur.”
FC Groningen Junior Club
“Sinds gisteren (maandag – red.) zijn ook weer de nieuwe activiteiten van de FC Groningen Junior Club te vinden op deze website. Vanwege het enorm gegroeide aantal leden, krijgen de kids vanaf nu geen brief meer thuis met een overzicht van de activiteiten, maar kunnen zij terecht op deze website in het menu ‘Junior Club’ om zich aan te melden voor bijvoorbeeld een clinic, een bioscoopbezoek of het Sinterklaasfeest. Een volledig overzicht van het programma is te vinden in de ‘agenda’ in de linkerbalk op de pagina van de Junior Club..”
“Gisteren (maandag – red) zijn de drie camerapalen voor de Noordtribune in Euroborg weer weggehaald. Dat is het gevolg van de uitkomst van een evaluatie, die vorige week is gehouden, na de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen. We zijn blij met dit resultaat.”
Vrijwilligers Corpus den Hoorn
“Vanwege de uitbreiding van de huidige faciliteiten op Sportpark Corpus den Hoorn doen wij een oproep voor vrijwilligers, die zich willen bezighouden met het optimaal schoonhouden en onderhouden van de nieuwe accommodatie. U kunt zich hiervoor aanmelden via de afdeling P&O, mickduzink@fcgroningen.nl.”
“Met de mededeling dat de selectie van de Groningse IJshockeyclub Pecoma Grizzlies komende zondag in Euroborg te gast is bij onze competitiewedstrijd tegen FC Volendam, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard