string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Chery, Van de Looi, Mulder en Alt in FCG TV.

Vrijdag 06 september 2013 om 11:26

In FC Groningen TV wordt Tjaronn Chery vanavond geïnterviewd door de broertjes Svenn en Kai Hamming van de Junior Club. Daarnaast volgt FCG TV het duo Jannes Mulder en Joop Alt, tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen de gastheren van de perskamer. Tevens is er een samenvatting te zien van de stadsderby van afgelopen woensdag tegen Be Quick.

Onlangs kwam er voor Svenn en Kai Hamming een droom uit. Zij mochten voor de Junior Club FC Groningen middenvelder Tjaronn Chery interviewen. FCG TV was erbij en gaf de FCG TV microfoon aan Svenn en Kai. Vanavond is het resultaat te zien waarin Chery een mooie beloften doet aan Svenn en Kai.
Voor de media die de thuiswedstrijden van FC Groningen bezoeken zijn ze inmiddels een zeer vertrouwd gezicht in de perskamer: Jannes Mulder en Joop Alt. Al zeker 35 jaar ontvangen zij de pers met koffie en broodjes en zorgen ze voor de verdeling van de perskaarten. FCG TV volgt beide heren in aanloop naar het duel tegen Ajax en ziet zo wat er bij komt kijken om het de pers naar het zin te maken. En dat levert verrassende ontmoetingen op.
Afgelopen woensdag won FC Groningen een oefenwedstrijd tegen Be Quick 1887 met 3-0. In FCG TV is een ruime samenvatting te zien van de Stadsderby die moet uitgroeien tot een vaste traditie. Trainer Erwin van de Looi laat weten tevreden te zijn met de wedstrijd die dankzij drie treffers van Zeefuik in de tweede helft een regelmatige zege oplevert.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur uitgezonden op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie. De herhaling is te zien om 22.15 uur op kanaal 1,  om 18.00 uur en 22.20 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur, 21.25 uur en 23.25 uur op kanaal 5 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’