string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Chery, Kostic, Lindgren, D2 in FCG TV.

Dinsdag 13 mei 2014 om 12:21

FC Groningen TV blikt terug op de 4-1 overwinning op Vitesse met Tjaronn Chery, Filip Kostic en Rasmus Lindgren. Daarnaast is FCG TV bij het feest dat zaterdag uitbrak nadat de D2 kampioen was geworden en is te zien hoe de A1 het kampioensfeest van Ajax A1 verstoorde.

Afgelopen zaterdag bereikte FC Groningen de finale van de play-offs door met 4-1 te winnen van Vitesse. FCG TV kijkt terug naar de fraaie zege met Filip Kostic en Rasmus Lindgren. Daarnaast vertelt Tjaronn Chery waarom hij altijd graag in het Gelredome tegen Vitesse speelt. Komende donderdag gaat de FC op bezoek bij AZ voor de eerste wedstrijd van de finale. Het is de tweede keer dat FC Groningen de ploeg uit Alkmaar treft in een play-off. De eerste keer was in 2006 en Euroborg ontplofte.
Het was zaterdag feest voor FC Groningen want de D2 werd voor de vierde keer in de historie kampioen. De ploeg van trainer Bote Talsma won op De Esserberg met 4-0 van Be Quick 1887 D1 en vierde daarna uitbundig het kampioenschap. FCG TV mengde zich tussen het feestgedruis en ging op zoek naar het geheim van de D2. In Amsterdam had Ajax A1 ook graag een kampioensfeest willen vieren zaterdag. Maar FC Groningen A1 wist dat te voorkomen. In FCG TV is te zien hoe.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.20 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur, 19.55 uur en 21.50 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV om 14.15 uur te zien op kanaal 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’