string(9) "claudebot"

Chery, Janzen, verhuizing en Walking Football in FCG TV.

Vrijdag 28 februari 2014 om 10:35

FC Groningen TV is vandaag bij het begin van de werkzaamheden aan sportpark Corpus den Hoorn waar medio 2015 alle elftallen van FC Groningen zullen trainen. Daarnaast laat Ron Janzen weten hoe het gaat bij de beloften van de FC en kijkt Tjaronn Chery vooruit naar de ontmoeting van zondag tegen SC Cambuur.

Deze week zijn de werkzaamheden voor de herinrichting van sportpark Corpus den Hoorn begonnen. Medio 2015 zullen alle elftallen van FC Groningen trainen op het sportpark. FCG TV nam deze week een kijkje op Corpus en zag dat als eerste de units van het onderkomen van de jeugdopleiding werden verplaatst. Een trotse FC Groningen-supporter zorgde mede voor deze verplaatsing en stak daarbij zijn liefde voor de FC niet onder stoelen of banken.
Sinds dit seizoen maakt Ron Janzen deel uit van de Beloften van FC Groningen. De overstap van de A1 naar Jong FC Groningen was moeilijk voor hem, maar sinds een paar maanden is hij op de goede weg. In FCG TV vertelt hij hoe hij die weg terug wist te vinden.
Sinds een paar weken trainen 60-plussers elke week in Hoogezand onder de vlag van FC Groningen. De OldStars FC Groningen leren vandaag wat Walking Football is. Inderdaad: voetballen, maar dan wandelend. Rennen is uit den boze. En dat is ook voor 60-plussers nog lastig genoeg.
Zondag komt SC Cambuur op bezoek in Euroborg. Tjaronn Chery werd gedurende het seizoen 2008/2009 door zijn toenmalige werkgever FC Twente een half jaar verhuurd aan Cambuur. Chery kijkt met een goed gevoel terug op die periode, maar weet dat sentimenten zondag niet gelden. Dan is maar een ding belangrijk voor FC Groningen: winnen.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op kanaal 5. Zondag is FCG TV te zien om 13.55 uur op kanaal 3, voorafgaande aan FC Groningen – SC Cambuur Leeuwarden.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn daarnaast ook elke zaterdag te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus