string(9) "claudebot"

Chery: ‘Doodzonde, dat weet iedereen’.

Zondag 02 maart 2014 om 17:39

Het duurde lang voordat de spelers van FC Groningen de kleedkamer uitkwamen na het gelijkspel tegen SC Cambuur. De gezichten stonden strak en daaruit was af te lezen dat niemand tevreden was met het resultaat. Ook doelpuntenmaker Tjaronn Chery niet.

“Dit is doodzonde en dat weet iedereen, daarom duurde het ook zo lang,” zegt Chery. “We balen allemaal heel erg. We hadden hier moeten winnen, maar krijgen dit seizoen vaker een penalty tegen en dat is erg zuur. Als je hier drie punten pakt, kun je omhoog kijken en nu moeten we weer zien aan te haken.”
1.000ste doelpunt
Chery maakte zondagmiddag het 1.000ste doelpunt in de historie voor FC Groningen in een thuiswedstrijd. Twee weken eerder maakte de middenvelder tegen Go Ahead Eagles de 999ste. Die was drie punten waard, helaas voor Chery en FC Groningen was de 1000ste treffer slechts een punt waard.
“Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist dat ik de duizendste treffer in een thuisduel had gemaakt. Wat staat daar tegenover? Ik vind dat ik minimaal een poster van het doelpunt moet ontvangen,”grapt de middenvelder. “Filip Kostic kwam sterk door, gaf de bal lekker voor en ik kwam goed bij de eerst paal.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’