string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Chery, Botteghin, Bizot en Bakker in FCG TV.

Dinsdag 01 april 2014 om 10:13

FC Groningen TV kijkt vandaag uitgebreid terug op de historische overwinning op PSV met reacties van Tjaronn Chery, Eric Botteghin, Marco Bizot en trainer Erwin van de Looi. Daarnaast test Nick Bakker hoe het met de kracht in zijn bovenbeenspieren is gesteld.

Afgelopen zaterdag won FC Groningen voor het eerst in de geschiedenis van de club van PSV in Eindhoven. FCG TV kijkt uitgebreid terug op de heel mooie overwinning met matchwinner Tjaronn Chery, Eric Botteghin en trainer Erwin van de Looi. Maandagmiddag ging FCG TV bij de training langs om de stemming te peilen bij de vaste volgers van de trainingen. Die was uiteraard opperbest. FCG TV nam meteen de gelegenheid te baat om Marco Bizot naar een reactie te vragen over het feit dat hij twee jaar langer aan FC Groningen verbonden blijft.
Vorige week was in FCG TV te zien dat Flytta Fysiotherapie & Sportbegeleiding, de praktijk van de fysiotherapeuten van FC Groningen, Peter Eppinga en Wouter van den Berg, gaat fuseren met Medisch Centrum Zuid in Groningen. Nu al maken spelers van FC Groningen die revalideren van zware blessures gebruik van de moderne apparatuur van Medisch Centrum Zuid. Deze keer wordt de kracht van de bovenbeenspieren van Nick Bakker getest. En dat is even flink afzien voor Bakker.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.25 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV om 14.05 uur te zien op kanaal 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube:www.youtube.com/fcgroningentv
Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’