string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Check-In: Barsinghausen | Samen sterk.

Donderdag 07 juli 2022 om 21:30

De eerste selectie en staf verblijven deze week in het Duitse Barsinghausen voor een trainingskamp. Na een training in de ochtend stond er ’s middags een bokssessie op het programma voor de eerste selectie.

Na een ochtendtraining met veel pass- en trap oefeningen stond er in de middag weer een activiteit op het programma. De selectie werd verdeeld in twee groepen. De ene groep trainde op het veld, maar de andere groep nam deel aan een bokssessie, onder leiding van coördinator fysieke ontwikkeling Jarno Voorintholt. Op de helft van de training wisselden de groepen.
 
In Duitsland werkt de selectie onder leiding van trainer Frank Wormuth meerdere oefensessies per dag af. Op zaterdag 9 juli sluit FC Groningen het trainingskamp af met een oefenwedstrijd, tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in het Eilenriedestadion in Hannover, de aftrap is dan om 14:00 uur.

DSC_0443

Ragnar Oratmangoen kwam deze zomer over van Go Ahead Eagles, maar voelt zich als een vis in het water bij FC Groningen. De 24-jarige middenvelder vertelt in de nieuwe aflevering Check-In: Barsinghausen onder andere dat hij zich makkelijk aanpast bij de nieuwe groep. Dit en meer is te zien in de nieuwe aflevering van Check-In: Barsinghausen.
 
Bekijk via onderstaande videoplayer de vijfde aflevering op YouTube. 

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard