string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Century nog vier jaar langer mobiliteitspartner FC Groningen.

Woensdag 27 augustus 2014 om 11:28

Century Autogroep (CAG) is ook de komende vier jaar mobiliteitspartner van FC Groningen. Beide partijen verlengden hiertoe op woensdag 27 augustus het sponsorcontract in Euroborg. Century is één van de trouwste zakelijke relaties van de Trots van het Noorden en al sinds het seizoen 1999/2000 sponsor bij de club.

FC Groningen zal ook de komende vier jaar auto’s afnemen bij Century Autogroep (CAG), die leverancier is van de automerken Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. CAG past bij FC Groningen omdat de club onder meer de kernwaarden ‘groen en duurzaam’ en ‘innovatief’ hanteert. Tussen FC Groningen en CAG bestaat al vijftien jaar een duurzame relatie. CAG is innovatief en heeft in hun wagenpark een aantal modellen, dat past bij het ‘groene beleid’ dat FC Groningen voert.
Groengas en hybride
Zo rijden onder meer de vervoersbusjes van de jeugdopleiding van FC Groningen al jaren op Groengas, evenals diverse auto’s van het managementteam. Daarnaast bestaan er ook hybride-modellen, die door FC Groningen worden afgenomen. De ondertekening van het nieuwe contract in Euroborg werd verzorgd door algemeen directeur Erik Meems van CAG en commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen.
Stabiliteit
Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen is zeer te spreken over de contractverlenging. “Het is een continuering van de samenwerking tussen twee lokale partijen uit Groningen. Century staat al jaren dicht bij de club en past met haar karakter bij onze achterban. Ons partnerschap kenmerkt zich door stabiliteit in de samenwerking, zowel in het verleden als richting de toekomst. Wij zijn verguld met een trouwe sponsorrelatie als Century.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’