Captain Matusiwa Office Centre Man of the Match

9 november 2020 / vandaag

Aanvoerder Azor Matusiwa is uitgeroepen tot Office Centre Man of the Match van afgelopen zondag. De middenvelder kreeg na de uitwedstrijd tegen Feyenoord de meeste stemmen en eindigde daarmee voor aanvaller Remco Balk en verdediger Ko Itakura. Itakura leidt nog altijd in de strijd om de titel Office Centre Speler van het Jaar 2020/2021. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 iedere thuiswedstrijd gekozen door middel van een verkiezing. Zowel supporters in het Hitachi Capital Mobility Stadion als daarbuiten, kunnen stemmen op hun favoriete speler via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Ook bij uitwedstrijden kan worden gestemd. Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag Feyenoord-uit
Azor Matusiwa   3 punten
Remco Balk      2 punten
Ko Itakura       1 punten
 
Tussenstand na acht speelrondes
1   Ko Itakura          10 punten
2   Azor Matusiwa   7 punten
3   Sergio Padt       6 punten
3   Jørgen Strand Larsen   6 punten
3   Remco Balk       6 punten  
6  Tomas Suslov    3 punten
6  Ahmed El Messaoudi    3 punten
8   Patrick Joosten    2 punten
8  Bart van Hintum   2 punten
10  Arjen Robben       1 punt
  
 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws