string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

C3 zesde; B1 langs Be Quick.

Vrijdag 24 juni 2011 om 18:52

De jeugdteams van FC Groningen/Cambuur zijn alweer begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Vanwege de late schoolvakanties is ditmaal besloten om de voorbereiding in twee gedeelten op te splitsen. Deel een ving afgelopen donderdag aan en loopt door tot en met dinsdag 12 juli wanneer de laatste trainingen worden afgewerkt. Op maandag 8 augustus vervolgen de A- en B-junioren hun voorbereiding. Een week later geldt dat ook voor de overige teams.
Spelers en begeleiding van FC Groningen/Cambuur A1 vertoefden dit weekeinde op Schiermonnikoog. Er werden geen wedstrijden gespeeld maar er werd wel het nodige getraind. Zo werden de spelers op de aankomstdag al flink getest terwijl in de vroege ochtenduren op zaterdag een stevige strandwandeling op het programma stond. In de middag volgden nog enkele onderlinge partijtjes. Op de slotdag werd o.a. een 15 kilometer lange fietstocht ondernomen. Hieronder foto’s van de diverse activiteiten.
Zaterdag (oefenduel):
BE QUICK 1887 B1 2-4 FC GRONINGEN/CAMBUUR B1
Scoreverloop: 1-0 (6.), 2-0 (14.), 2-1 Kasper Oldenburger (16.), 2-2 Kasper Oldenburger (49.), 2-3 Anton Hekman (54.), 2-4 Richairo Zivkovic (66.)
Zondag (toernooi):
FC Groningen/Cambuur C3 kwam in actie op de NordWestBahn Cup in Bramsche. De ploeg van trainer Rene Wollerich wist als beste nummer drie de kwartfinales te bereiken. In dat duel was Rott-Weiss Essen nipt te sterk. De Duitsers scoorden binnen een minuut waardoor FCG verder moest strijden om de plaatsen vijf tot en met acht. Uiteindelijk werd de ploeg zesde nadat het laatste duel tegen Rot-Weiss Ahlen na het nemen van strafschoppen werd verloren.
FCG C3 0-0 SC PADERBORN
FCG C3 1-0 BRAUNSCHWEIG (Marcel Mannes)
FCG C3 0-0 VFB OLDENBURG
FCG C3 0-1 LUBECK
FCG C3 3-0 HOLLAGE (Lorenzo Valente, Marcel Mannes, Tommie van de Looi)
FCG C3 0-1 RW ESSEN
FCG C3 1-0 RB LEIPZIG (Delano Goeree)
FCG C3 0-0 RW AHLEN
Klik hier voor de nieuwe competitie-indelingen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’