string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

C3, Beloften, Buurt Battle en voorbeschouwing in FCG TV.

Vrijdag 09 maart 2012 om 11:10

In FC Groningen TV maken we vanavond kennis met de C3 van RVO Groningen/Cambuur. De ploeg van trainer René Wollerich versloeg afgelopen zaterdag NAC in een spectaculaire wedstrijd met 5-4. FCG TV begint om 17.55 uur op Eredivisie Live 2.

Keeper van de C3 is Jan Hoekstra die in oktober 2009 werd ontdekt tijdens een keeperstalentendag op Sportpark Corpus den Hoorn. Ozancan Kökcü viel zaterdag in tegen NAC. Hem zagen we voor het eerst in actie in februari 2011, ook tijdens een FC Groningen talentendag.
Jong FC Groningen verloor afgelopen dinsdag met 5-0 van Jong Ajax. Geheel kansloos was de ploeg van trainer Dick Lukkien niet in Amsterdam want een doelpunt van Tim Keurntjes werd afgekeurd. Vanavond is in FCG TV een samenvatting te zien van het duel op Sportcomplex De Toekomst.
Deze week is in zes wijken in de stad Groningen de FC Groningen Buurt Battle van start gegaan. De Buurt Battle is één van de vele projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij en wordt georganiseerd in samenwerking met Nijestee, Menzis en gemeente Groningen. Acht weken lang gaan jongeren  voetballen en voeren ze maatschappelijke projecten uit. De beste teams van elke wijk treffen elkaar op 25 april in de wijk Selwerd voor de grote finale. FC Groningen TV was donderdag bij de kick-off in de wijk Beijum.
Morgenavond krijgt FC Groningen het één plaats hoger staande Vitesse op bezoek. Beide ploegen zijn in 2012 nog niet gelukkig met de prestaties maar staan desondanks nog steeds in het linkerrijtje. De FC moet het doen zonder de geschorsten Leandro Bacuna en Johan Kappelhof. FCG TV was vanochtend op Sportpark Corpus den Hoorn bij de laatste training voor het duel van morgen in Euroborg.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhalingen op Eredivisie Live 2 zijn om 22.50 uur en 00.45 uur. Zaterdag wordt FCG TV om 16.40 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’