string(9) "claudebot"

C1000 Clinic bij Rolder Boys en keepersclinic in Zuidwolde.

Dinsdag 05 april 2011 om 14:44

In de 325ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, meldt hij een nieuwe sponsorovereenkomst met Noordlease en benoemt hij de diverse activiteiten van de komende week.

“De 3-2 zege op VVV-Venlo was belangrijk, zeker met het oog op de ranglijst. De concurrentie won namelijk eveneens. Een goede eerste helft werd gevolgd door een veel mindere tweede en dat was jammer, maar de overwinning is eigenlijk nimmer echt in gevaar geweest. Zondag wacht ons in de Amsterdam ArenA een mooie uitdaging tegen Ajax.”
Jong FC Groningen
“In de Beloften Eredivisie is de titel naar Jong PSV gegaan. Jong FC Groningen vecht, na het 2-0 verlies van gisteravond (maandag – red.) tegen Jong NEC, een strijd om de tweede plaats uit met de beloften van Heracles Almelo. Volgende week maandagavond speelt de ploeg van trainer Dick Lukkien in Euroborg tegen Jong FC Twente. Klik onderaan deze nieuwsbrief op de informatie over de kaartverkoop voor dit duel. De aftrap in het stadion is om 18.30 uur.”
Noordlease
“Deze week valt de eerste editie van een speciale krant van hoofdsponsor Noordlease op de deurmat. De krant is geproduceerd in samenwerking met FC Groningen Media. Het is een uitgave met autonieuws, het nieuwe concept Privé Lease en een actueel autoaanbod van Autoborg, maar ook leuke leesverhalen. Bijvoorbeeld met Thomas Enevoldsen, die werd gevolgd bij een speciale autotest. De krant heeft een oplage van 300.000 exemplaren en zal in de provincie Groningen en deels in Drenthe en Friesland huis-aan-huis worden verspreid. Gisteren (maandag – red.) overhandigde hoofdtrainer Pieter Huistra het eerste exemplaar van de nieuwe krant aan de directie van Noordlease.”
“Bij deze gelegenheid maakte Noordlease tevens bekend dat het bedrijf ook na dit seizoen aan FC Groningen verbonden zal blijven. De huidige hoofdsponsor neemt na dit seizoen afscheid als belangrijkste naamgever op het shirt, maar heeft een nieuwe tweejarige overeenkomst met de club getekend als zakelijk partner. Noordlease zal daarbij haar skybox behouden om daar ook de komende twee jaar relaties in te kunnen blijven ontvangen. Wij zijn heel blij dat Noordlease na een succesvol hoofdsponsorschap van vier jaar op deze manier aan de club verbonden blijft.”
Lasaulec
“Afgelopen zondag stelde een andere zeer betrokken sponsor, Lasaulec technische groothandel, haar skybox ter beschikking aan de Stichting Racen tegen Kanker. Een groep kinderen met een levensbedreigende ziekte werd onder medische begeleiding ontvangen en volgde vanuit de skybox de wedstrijd. Tevens kregen de kinderen in de rust bezoek van mascotte Groby.”
“Donderdag heeft de Ondernemerskring Emmen, op initiatief van Lasaulec, een bijeenkomst in Euroborg waarbij ondergetekende een lezing zal verzorgen.”
Prijswinnaars
“Morgen (woensdag – red.) bezoeken diverse prijswinnaars van de Vriendenloterij FC Groningen. Zo zal er onder meer een Meet & Greet zijn met de eerste selectie.”
“In de namiddag zijn er twee clinics. Vanaf 17.30 uur is er een C1000 clinic bij Rolder Boys. Hierbij zullen de eerste selectiespelers Brian van Loo en Maikel Kieftenbeld en Virgil van Dijk van Jong FC Groningen aanwezig zijn.”
“Vanaf 18.00 uur organiseert Jeugd Voetbal Zuidwolde (JVZ) op sportpark Woltingeslag samen met FC Groningen een keepersclinic voor alle jeugdkeepers van de E-pupillen tot en met de A-junioren. Deze clinic staat onder leiding van de FC Groningen keeperstrainers Rick Havinga en Henk Ritsema.”
Veldhuis & Kemper
“Speciaal voor de leden van de Hattrick’s Club geeft het muzikale cabaretduo Veldhuis & Kemper donderdagavond een voorstelling in de Stadsschouwburg Groningen. Naast onze sponsorrelaties zullen hierbij ook leden van de technische en begeleidende staf, selectie en management en directie van FC Groningen aanwezig zijn.”
“Vorige week heeft een delegatie van de Supportersvereniging FC Groningen aan ons een ingelijste afbeelding van Arjen Robben als ambassadeur van de Supportersvereniging overhandigd. Tevens ontvingen wij een bijbehorend kunstwerk. Dit gebaar wordt geweldig gewaardeerd. Beide attributen zullen wij een passende plaats in Euroborg gaan geven.”
Mindervalide voetbalsupporters
“Vorige week hebben wij Keith Ferguson, namens de organisatie CAFE  (Centre for Access to Football in Europe – red.), in Euroborg ontvangen. Deze organisatie inventariseert de faciliteiten voor mindervalide bezoekers in stadions in Europa. Zij hebben als doel een platform op te richten, dat opkomt voor de belangen van mindervaliden. Ook gaat CAFE werken aan richtlijnen waaraan stadions moeten gaan voldoen. Ferguson was bijzonder onder de indruk van Euroborg en de manier waarop de Rolly-Side samen met de club probeert te komen tot optimaal voetbalplezier voor mindervalide voetbalsupporters.”
FC Groningen Junior Club
“Afgelopen zondag was Tygo Reus te gast in Euroborg. Hij deed in december mee aan de actie ‘Strooigoed’ van de FC Groningen Junior Club. De opbrengst ging naar Doe Een Wens Stichting Nederland.  Tygo Reus – een jongetje van 3 jaar, die visueel en motorisch beperkt is – deed ook mee aan deze actie. Zijn wens kwam uit, om samen met zijn vader en Groby op de foto te mogen op het veld in Euroborg.”
Preventief
“Met de mededeling dat Preventief Veiligheidsdiensten – dochteronderneming van FC Groningen – ook dit jaar weer op 5 mei de beveiliging zal verzorgen tijdens het Bevrijdingsfestival in het Stadspark van Groningen, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus