string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

C1 thuis tegen Ajax.

Woensdag 14 december 2011 om 14:19

In het laatste weekeinde voor de winterstop komen nog twee jeugdteams in actie. C1 neemt het thuis op tegen Ajax terwijl A1 op bezoek gaat bij Heerenveen/Emmen.

Wedstrijd van de Week: FC Groningen/Cambuur C1 v Ajax C1
Een mooi affiche zo vlak voor de winterstop. In de Eerste Divisie A staat de ploeg van trainer Rick Mulder vierde terwijl Ajax C1 koploper is. Toch moeten de Amsterdammers, na het verrassende gelijkspel tegen FC Volendam C1, de koppositie delen met Vitesse/AGOVV C1. FCG doet het prima in deze competitie en won de laatste twee duels tegen zowel Almere City FC C1 als tegen Zeeburgia C1 met 2-0. Van alle jeugdteams binnen de RVO hebben de tweedejaars C-junioren de beste balans tegen Ajax. Van de laatste vijf duels die op Corpus den Hoorn werden gespeeld werd er slechts een verloren. Vorig seizoen was FCG met 4-1 nog afgetekend te sterk, een seizoen eerder werd het in de laatste minuut 3-2 voor de Groningers.
FC Groningen/Cambuur A1 speelt op Skoatterwald tegen Heerenveen/Emmen A1. Op de ranglijst bedraagt het verschil 16 punten in het voordeel van de Fries/Drentse combinatie. Vorig weekeinde speelde FCG een puike wedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior A1 maar stapte het desondanks opnieuw met nul punten van het veld.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur o.16 – Achilles 1894 A1/B1 (10.30 uur)
FC Groningen/Cambuur C1 – Ajax C1 (12.15 uur)
Programma (uit):
Heerenveen/Emmen A1 – FC Groningen/Cambuur A1 (14.30 uur)

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’