Buurt Battle, Begois en Reis in FC Groningen TV

3 mei 2019

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports reportages met Kevin Begois en Ludovit Reis. Daarnaast is FCG TV bij de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2019.

Het voetbalseizoen 2018/2019 kent nog twee reguliere competitiewedstrijden. FC Groningen heeft het niet in eigen hand, maar Ludovit Reis heeft er nog vertrouwen in dat FC Groningen zich kan plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. Dat vertelt hij vanavond in FC Groningen TV.

Afgelopen woensdag vond op Sportpark Corpus den Hoorn de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2019 plaats. De wijk Oosterpark werd deze middag begeleid door Kevin Begois, de reservekeeper die vorige week bekend maakte dat hij aan het einde van dit seizoen stopt met betaald voetbal.

FCG TV volgt Begois tijdens de Buurt Battle en speekt met hem over zijn besluit om te stoppen, zijn toekomst en zijn deelname aan projecten van FC Groningen in de Maatschappij. Daarnaast is uiteraard ook de ontknoping van de Buurt Battle te zien.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 23.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 7.20 uur en 14.30 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws