string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Burnet vervangt Tamata, Drost voor Rusnak.

Maandag 25 januari 2016 om 14:48

FC Groningen neemt het dinsdagavond in Tilburg op tegen Willem II. Trainer Erwin van de Looi heeft Lorenzo Burnet weer tot zijn beschikking in tegenstelling tot de wedstrijd tegen NEC van afgelopen vrijdag. Albert Rusnak en Abel Tamata zijn niet inzetbaar tegen de Tilburgers.

Rusnak viel tegen NEC uit met een knieblessure en een hamstringkwetsuur houdt Tamata aan de kant. “Albert verrekte een binnenbandje terwijl Abel wederom last heeft van zijn hamstring,” vertelde Van de Looi tijdens het traditionele perspraatje die deze keer plaatsvond op maandag.
Bouwen
“Van Tamata wisten we dat hij op het randje zat en hij heeft het vrijdag een helft volgehouden. Zonder ‘een acuut momentje’ schoot het erin en kreeg hij weer last van zijn bovenbeen. Voor beide spelers geldt dat we bouwen richting zaterdag wanneer we naar PEC Zwolle gaan.”
Tamata wordt tegen Willem II vervangen door Lorenzo Burnet, die terugkeert van zijn rugblessure. “Burnet gaat normaal gesproken Tamata vervangen, hij heeft zondag en vandaag weer meegedaan met de groepstraining. Jesper Drost zal Rusnak vervangen.”
Antonia
Mimoun Mahi stond maandagochtend niet op het trainingsveld en revalideert van zijn kuitblessure die hij vorige week donderdag opliep. Dino Islamovic werkte op het veld op Sportpark Corpus den Hoorn met de fysio aan zijn herstel. Ook Jarchinio Antonia liet zich maandag weer op het veld zien nadat hij twee weken geleden op de training uitviel met een hamstringblessure. De aanvaller werkte apart van de groep en is nog niet inzetbaar voor de Groningse oefenmeester.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard