string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Burnet, Luciano en historie in FCG TV.

Vrijdag 16 maart 2012 om 17:22

In FC Groningen TV wordt vanavond vooruitgekeken op het duel van komende zondag tegen FC Utrecht. Daarnaast heeft FCG TV een verrassing voor Luciano, is er een historisch overzicht van de duels met Utrecht en was FCG TV afgelopen woensdag in Euroborg voor de handtekeningenmiddag en de voetbalplaatjesruilbeurs.

Lorenzo Burnet deed de laatste drie wedstrijden niet mee met de FC vanwege een blessure. Het koste hem enorm veel moeite om te zien dat zijn ploeg het tegen NEC, Feyenoord en Vitesse moeilijk had. Maar komende zondag zal Burnet er nornaal gesproken weer bij zijn en zal hij er alles aan doen om de negatieve spiraal van de prestaties om te buigen.
Na afloop van de vrijdagtraining feliciteerde FCG TV Luciano da Silva met zijn 32e verjaardag. De keeper van FC Groningen ging niet met lege handen naar huis want de crew van FC Groningen TV had een heerlijke slagroomtaart voor hem meegenomen. Luciano nam de taart dankbaar in ontvangst en liet weten in de ochtend al 200 felicitaties per sms te hebben ontvangen uit zijn thuisland Brazilië.
FC Utrecht en FC Groningen zullen komende zondag voor de 40e keer tegen elkaar in actie komen in de domstad. FC Groningen wist negen keer te winnen in Utrecht, voor het laatst voor de competitie op 4 april 2009. In FCG TV is een historisch overzicht te zien van FC Utrecht – FC Groningen met doelpunten van onder andere Jos Roossien, Erik Nevland, Luis Suarez, Evgenyi Levchenko, Marcus Berg en Nicklas Pedersen.
Afgelopen woensdag was in Euroborg een ruilmiddag van de pop-up spelerskaarten van PLUS Supermarkten. FC Groningen TV vroeg zich af welke kaarten de verzamelaars nog zochten en ondervonden dat lang zoeken niet nodig was. Tijdens de ruilmiddag konden de bezoekers mee met een speciale rondleiding door Euroborg. Eén van de plekken die werd bezocht was het uitvak, normaal de plek waar alleen de supporters van de bezoekende ploeg komen.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhalingen op Eredivisie Live 2 zijn om 22.55 uur en 00.50 uur. Zondag wordt FCG TV om 13.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live 3, voorafgaande aan FC Utrecht – FC Groningen.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’