string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Burgemeester Rehwinkel gevolgd in Den Haag.

Woensdag 07 oktober 2009 om 10:44

In de tiende aflevering van FC Groningen TV is vanavond (woensdag) onder meer aandacht voor de kersverse burgemeester van Groningen, Peter Rehwinkel, die afgelopen zaterdagavond werd gevolgd bij zijn bezoek aan de wedstrijd ADO Den Haag – FC Groningen.

FC Groningen TV wordt vanaf deze week standaard uitgezonden op woensdagavond om 18.25 uur op Eredivisie Live. De herhalingen zijn wisselend en afhankelijk van andere programma’s in die week.
In de uitzending van vanavond een weerzien met Danny Buijs, ex-speler van FC Groningen en nu aanvoerder van de Haagse club. Daarnaast is er een sfeerreportage te zien over de eerste clinic die spelers van FC Groningen onlangs gaven bij vv Grijpskerk.
Tot slot een interview met Ondrej Svejdik, die dinsdag te horen kreeg dat hij in de wedstrijd tegen ADO Den Haag zijn voorste kruisband in de linkerknie heeft afgescheurd. Hem wacht een operatie en een maandenlange revalidatie.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV kan nog steeds benaderd worden voor een supportersvraag. Per e-mail kan een prangende vraag worden gestuurd, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op donderdag om 11.30 uur en 18.05 uur en op zaterdag om 11.45 uur en zondag om 11.55 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard