Buijs, Warmerdam, Cassierra en Van Gessel in FCG TV

30 november 2018

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een gesprek met Mateo Cassierra. Daarnaast blikken Danny Buijs en Django Warmerdam vooruit op de thuiswedstrijd van komende zondag tegen NAC en kijkt Sander van Gessel terug naar het allereerste doelpunt namens een tegenstander in het huidige Hitachi Capital Mobility Stadion.

Sinds de thuiswedstrijd tegen PSV is Mateo Cassierra een vaste kracht in het basiselftal van trainer Danny Buijs. De van Ajax gehuurde aanvaller had graag vaker deel uitgemaakt van de selectie, maar werd daarin vanaf de start van de competitie gedwarsboomd door een blessure. FCG TV heeft vanavond een gesprek met de Colombiaan over de eerste maanden in Groningen, de kracht van het elftal, scoren en de komende tegenstander NAC Breda.
 
In de thuiswedstrijd tegen NAC Breda wil FC Groningen de komende tegenstander onder zich houden en via een zege de afstand in punten verder vergroten. FCG TV blikt vanavond vooruit op komende zondag met trainer Danny Buijs en Django Warmerdam.
 
Op 29 januari 2006 won FC Groningen thuis met 3-2 van NAC Breda. De Trots van het Noorden was toen net verhuisd naar Stadion Euroborg. Sander van Gessel, die de zomer ervoor de overstap maakte van FC Groningen naar NAC, was de maker van het eerste doelpunt namens een tegenstander in het nieuwe stadion. De huidige jeugdtrainer van FC Groningen en assistent van Buijs kijkt vanavond terug op dat moment.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 1.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 9.00 uur en 14.30 uur op kanaal 3 en zondag om 13.50 uur op kanaal 2. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws