Buijs, Te Wierik, Metaj en Garcia in FC TV

28 september 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de bekeruitschakeling tegen FC Twente en vooruit naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen FC Utrecht. Daarnaast is te zien hoe het gaat met oud-spelers Gonzalo Garcia en Shkodran Metaj.

Donderdagavond eindigde voor FC Groningen het bekeravontuur door een 0-2 nederlaag tegen FC Twente. In FCG TV is een terugblik te zien met reacties van trainer Danny Buijs en aanvoerder Mike te Wierik. Met beiden wordt ook meteen vooruit gekeken naar komende zondag als FC Utrecht op bezoek komt in het Hitachi Capital Mobility Stadion voor de competitie.

De afgelopen weken kwam FC Groningen een paar oude bekenden tegen. Vorige week oefende de FC tegen HHC Hardenberg waar Shkodran Metaj tegenwoordig voetbalt. Metaj speelde tussen 2007 en 2011 voor FC Groningen. Tussen 2008 en 2011 speelde hij een periode samen met Gonzalo Garcia. De artistieke Spanjaard is tegenwoordig assistent-trainer bij FC Twente en kwam donderdagavond met de tukkers op bezoek in Groningen. FCG TV heeft vanavond een gesprek met Metaj en Garcia en kijkt met beiden terug op hun tijd bij FC Groningen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.30 uur op kanaal 3 en zondag om 13.30 uur op kanaal 2, voorafgaande aan FC Groningen - FC Utrecht. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws