Buijs: ‘Te Wierik beschikbaar voor Vitesse uit’

22 januari 2021 / vandaag

FC Groningen begint morgenavond – zaterdag 23 januari – aan de tweede seizoenhelft van de jaargang 2020/2021. Halverwege, dus na 17 speelronden, bezet de Trots van het Noorden met 31 punten de zesde plaats op de ranglijst van de Eredivisie. Om 18.45 uur trapt de ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs de tweede competitiehelft in gang tegen nummer 2 Vitesse. Het duel in de Gelredome staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.

Vitesse is net als FC Groningen nog ongeslagen in 2021 en verloor dit seizoen in eigen huis nog geen enkel duel. De ploeg uit Arnhem heeft ook pas 13 tegentreffers geïncasseerd in deze competitie, samen met Ajax en Feyenoord het minste van alle Eredivisieclubs.

In de voorbeschouwing op het treffen met Vitesse laat FC-trainer Danny Buijs weten dat hij over een nagenoeg complete selectie kan beschikken. Alleen Arjen Robben is nog niet beschikbaar, alle andere selectiespelers lijken een rol te kunnen spelen in het Gelredome. “Ook Mike te Wierik is inzetbaar, dus we hebben heel wat mogelijkheden,” zo vertelt de trainer van de Trots van het Noorden.

Bekijk hier heel het interview met Danny Buijs in aanloop naar de competitiewedstrijd Vitesse – FC Groningen.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws