Buijs: ‘Paulos Abraham kan zijn debuut maken’

5 februari 2021

Als extreme weersomstandigheden een aftrap niet blokkeren, dan speelt FC Groningen zondagmiddag om 14.30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen Feyenoord. Trainer Danny Buijs probeert zich zo min mogelijk te laten afleiden van zaken waarop hij geen invloed heeft en prepareert samen met zijn staf de ploeg op de gebruikelijke wijze op de tegenstander uit Rotterdam-Zuid.

20210201ABRAHAM002

Danny Buijs kan zondag niet beschikken over Arjen Robben en Patrick Joosten. Daar tegenover staat de speelgerechtigheid van nieuwkomer Paulos Abraham. De trainer van FC Groningen sluit niet uit dat de jonge Zweed direct ook al zijn debuut zal maken bij de Trots van het Noorden in de Eredivisie. “De eerste indrukken van hem zijn heel positief.” Abraham werd afgelopen maandag vlak voor het sluiten van de transfermarkt door FC Groningen aangetrokken. Bekijk hier nogmaals het kennismakingsinterview met de nieuweling.

Voorbeschouwing
De gehele voorbeschouwing van Danny Buijs op de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, met ook een persoonlijke herinnering aan de 1-0 overwinning op de Rotterdammers in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van FC Groningen is te zien via onderstaande video.

Laatste nieuws