Buijs kijkt vooruit naar oefenduel in Emmen

10 augustus 2020 / vandaag

FC Groningen speelt dinsdagavond de tweede oefenwedstrijd van het seizoen. De ploeg van trainer Danny Buijs gaat op bezoek bij FC Emmen. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt aan de Oude Meerdijk. Buijs gaat een dag voor de wedstrijd in op zijn wedstrijdselectie en hoe het team omgaat met de warme weersomstandigheden van de laatste dagen.

Arjen Robben zal dinsdagavond nog geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. Ook nieuweling Patrick Joosten is in Emmen nog niet van de partij. Ko Itakura, onlangs voor een extra seizoen gehuurd van Manchester City en nieuweling Damil Dankerlui, overgekomen van Willem II, zitten voor het eerst deze voorbereiding bij de wedstrijdselectie. Het tweetal zal maximaal een half uur spelen.

De wedstrijd van de Trots van het Noorden op bezoek bij FC Emmen maakt onderdeel uit van de ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ en zal vanaf 18.15 uur live worden uitgezonden op FOX Sports 1. Een half uur later – om 18.45 uur – wordt de wedstrijd afgetrapt. Aanstaande vrijdag oefent FC Groningen om 19.00 uur in het eigen Hitachi Capital Mobility Stadion tegen PEC Zwolle.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws