Buijs: ‘Fijn om langer bij deze mooie club door te kunnen gaan’

12 februari 2020 / vandaag

Hoofdtrainer Danny Buijs zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot medio 2022 bindt aan FC Groningen. Buijs laat weten blij te zijn met zijn nieuwe contract en kijkt terug op zijn eerste anderhalf jaar bij de Trots van het Noorden. 

“Al sinds mijn tijd hier als voetballer heb ik een enorme binding met deze club. De mensen bij FC Groningen hebben mij de kans geboden mijn trainerscarrière in het betaalde voetbal hier te beginnen en daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven. Ik had een moeilijk, maar tegelijkertijd ook heel leerzaam debuutjaar in de Eredivisie. Uiteindelijk zijn we er vorig seizoen toch nog in geslaagd de play-offs te halen.”
 
“We gaan er alles aan doen om dat ook dit jaar weer te bereiken. We hebben uitstekende faciliteiten tot onze beschikking en kunnen onder prima omstandigheden werken, ik heb een goede professionele staf om mij heen en mag werken met een enorm gedreven spelersgroep, waarin we jonge talentvolle spelers verder willen ontwikkelen.”
 
Buijs zegt over zijn nieuwe verbintenis bij FC Groningen: “Het is fijn om het vertrouwen te voelen en te krijgen om langer bij deze mooie club door te kunnen gaan. We hadden beiden de intentie om de samenwerking te verlengen, dat was een mooi uitgangspunt. Er is altijd ruimte voor verbetering en we zijn zeker ook kritisch op elkaar, maar over en weer is er ook blijk van waardering en dat is belangrijk."

"Ik ben er trots op om hoofdtrainer te mogen zijn van FC Groningen. Graag wil ik ook de supporters en sponsors van FC Groningen bedanken voor de steun, die ik altijd heb gevoeld, en het vertrouwen. We blijven hard werken en willen er met elkaar een succesvolle periode van maken.”

contractverlenging3
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws