Buijs, Feyenoord-uit en Van Dinteren in FCG TV

23 november 2018

FC Groningen TV blikt vanavond op FOX Sports vooruit naar de uitwedstrijd van komende zondag tegen Feyenoord. Daarnaast is er een reportage over oud-FC Groningen speler Ivar van Dinteren.

Komende zondag gaat FC Groningen op bezoek bij Feyenoord. Het duel, dat om 14.30 uur begint in De Kuip, is een bijzondere voor FC Groningen-trainer Danny Buijs. Buijs speelde in de jeugd van de Rotterdammers en kwam drie seizoenen uit in het eerste elftal. Hij kent nog veel mensen binnen de professionele en amateurtak van de club en kijkt uit naar de wedstrijd, al tellen zondag sentimenten niet. Buijs gaat maar voor één ding met FC Groningen naar De Kuip en dat is een overwinning. In FCG TV blikt hij vooruit op de wedstrijd en vertelt hij hoe hij eind augustus 2006 plotseling van FC Groningen naar Feyenoord ging.

Onlangs was oud-FC Groningen speler Ivar van Dinteren als trainer van Jong Almere City even terug in Groningen voor een oefenwedstrijd tegen de reserves van de FC. In FCG TV kijkt hij terug naar de drie seizoenen die hij tussen 1997 en 2000 speelde voor FC Groningen. Bij FC Groningen brak Van Dinteren door in het betaalde voetbal en keerde hij met de FC, na degradatie in 1998, in 2000 terug in de eredivisie.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 09.00 uur en 13.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws