Buijs, Arts, Pohl, Bacuna, Prljic en Ploem in FCG TV

7 september 2018

FC Groningen heeft vanavond een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen De Graafschap. Daarnaast is er aandacht voor de eerste thuiswedstrijd van FC Groningen onder-23.


Woensdagmiddag speelden de reserves van FC Groningen een oefenwedstrijd tegen de reserves van De Graafschap in het Hitachi Capital Mobility Stadion. In FC Groningen TV is een samenvatting van het duel te zien met reacties van trainer Danny Buijs en jeugdspeler Luka Prljic die voor het eerst meespeelde met het eerste elftal.

Afgelopen zaterdag speelde FC Groningen onder 23 de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Het duel tegen Quick Boys ging met 1-2 verloren. FCG TV heeft een reportage over het duel en laat trainer Alfons Arts en aanvoerder Marijn Ploem aan het woord over de wedstrijd.

Verder is er aandacht voor Juninho Bacuna, die afgelopen zondag voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle afscheid nam van de FC Groningen-supporters, en Jannik Pohl die tegen PEC Zwolle zijn debuut maakte voor FC Groningen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 09.00 uur en 15.20 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws