string(9) "claudebot"

Brian van Loo verlengt contract bij FC.

Dinsdag 24 februari 2009 om 15:45

In de 220ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de wedstrijd tegen PSV, gaat hij in op tal van activiteiten en meldt hij de contractverlenging van Brian van Loo en een persbijeenkomst op vrijdag met RWE.

“De 1-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen PSV was natuurlijk bijzonder sneu. De late tegentreffer in blessuretijd viel ons rauw op het dak. Wij zijn van mening dat we meer verdiend hadden op basis van het geboden spel. Het was ook mooi te constateren dat een oud-speler van de club, in dit geval Stef Nijland, bij zijn rentree in Euroborg werd ontvangen met een warm applaus. Zaterdag wacht ons in Alkmaar opnieuw een topwedstrijd. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt tegen AZ.”

Tweede keeper
“We zijn verheugd te kunnen melden dat Brian van Loo zijn contract bij FC Groningen met één jaar heeft verlengd. Zoals bekend is Van Loo dit seizoen tweede keeper en hij heeft aangetoond goed met deze positie te kunnen omgaan. Voor ons is het belangrijk een betrouwbare en ervaren tweede doelman in de selectie te hebben. Daarnaast speelt Van Loo met zijn positieve aanwezigheid een belangrijke rol binnen de spelersgroep.”

“Vanavond (dinsdag – red.) zijn er drie activiteiten waarbij vertegenwoordigers van FC Groningen aanwezig zullen zijn. In het Abe Lenstra Stadion is er een overleg tussen de zogeheten ‘Ambitieuze clubs’, te weten sc Heerenveen, FC Twente, AZ en FC Groningen. Tijdens deze brainstormsessie wordt gesproken over onder meer sponsoring, de gang van zaken met betrekking tot de televisiezender Eredivisie Live en de competitieopzet rondom de play-offs. In Euroborg is de afscheidsreceptie van journalist Dick Heuvelman van het Dagblad van het Noorden.”

Mensen Voor Cijfers Prijs
“Vanavond zal ook bekend worden of onze financieel directeur Erik Mulder de Mensen Voor Cijfers Prijs 2008 heeft gewonnen. Hij is één van de drie genomineerde financiële mensen, die pro-actief optreden als financieel adviseur van hun werkgever en die de ondernemer wijzen op kansen en behoeden voor bedreigingen. Ook wordt bij de beoordeling van de kandidaten, nadrukkelijk gekeken naar de Mens voor de Cijfers. Sociale vaardigheden en collegialiteit worden in de beoordeling betrokken. Het is een geweldige prestatie dat Mulder in de finale voor deze erkende prijs zit en het is een bevestiging dat bij FC Groningen vakkundige mensen werken.”

Regionale Talentendag
“Morgenochtend (woensdag – red.) is er tussen 7.30 uur en 9.00 uur een Clubontbijt van de Hattrick’s Club waaraan elf bedrijven zullen deelnemen. Morgenmiddag is er een Regionale Talentendag in Loon bij VV LEO met 110 deelnemers. De Talentendag voor spelers geboren in 1998 en 1999 start om 14.30 uur en eindigt omstreeks 15.30 uur. Spelers geboren in 1996 en 1997 kunnen zich melden vanaf 15.00 uur en beginnen om 15.45 uur tot 16.45 uur.”

“Donderdagmiddag zal ondergetekende een lezing verzorgen voor het Bedrijvenpark Groningen-West. Tegelijkertijd brengt de selectie en staf van FC Groningen aan het eind van de middag een bezoek aan Intersport Megastore Groningen aan de Westerhaven. In samenwerking met de Stichting MEE krijgen zo’n dertig kinderen met het Syndroom van Down van de spelers een verrassingspakket aangeboden.”

Persbijeenkomst met RWE
“Vrijdag wacht ons een speciale persbijeenkomst. FC Groningen, RWE en de voetbalverenigingen in de gemeente Eemsmond gaan dan een bijzonder contract ondertekenen. De details zullen bekend worden gemaakt tijdens een bijeenkomst in Euroborg. Het nieuws hierover zullen wij vrijdag in de loop van de dag uiteraard melden op deze website.”

“Vrijdagmiddag staat vanaf 16.30 uur wederom de traditionele maandelijkse borrel gepland in de Hattrick’s pub. Tijdens deze bijeenkomst zullen we aan onze sponsorrelaties een presentatie geven over de uitkomsten van het onlangs openbaar geworden CPM-onderzoek. CPM staat voor Club Position Matrix en geeft, eenvoudig gezegd, een indicatie over het draagvlak, de uitstraling en de populariteit van een club. FC Groningen scoort met name op het gebied van imago heel goed.”

FC Groningen Junior Club
“Met de mededeling dat de FC Groningen Junior Club kan terugkijken op een zeer geslaagde evenementenweek tijdens de voorjaarsvakantie, besluiten we deze nieuwsbrief.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’