string(9) "claudebot"

Breng een nieuwe seizoenkaarthouder aan!

Vrijdag 27 juli 2012 om 09:58

Voor het nieuwe seizoen zijn er op dit moment nog voldoende seizoenkaarten beschikbaar, op de Tonny van Leeuwen Tribune, de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune.

Voor de verkoop van de resterende seizoenkaarten, doen we een beroep op onze seizoenkaarthouders. Zij behoren immers tot onze groep trouwe fans, onze beste ambassadeurs.
Wie kan er nu beter vertellen waarom je een seizoenkaart moet nemen dan de mensen die elke veertien dagen naar Euroborg komen om de wedstrijd te beleven.
Daarom de eenvoudige oproep: Werf een nieuwe seizoenkaarthouder voor FC Groningen!
De seizoenkaarthouder wordt dan beloond met TWEE VRIJKAARTEN voor een thuiswedstrijd naar keuze
Deze actie loopt tot en met vrijdag 31 augustus 2012
Deelname is eenvoudig. Wanneer iemand een nieuwe seizoenkaarthouder heeft geworven, kan deze persoon zelf een seizoenkaart aanvragen bij FC Groningen:
• Door via www.fcgroningen.nl/seizoenkaart belangstelling voor een seizoenkaart aan geven. Hij/zij vermeldt bij het invulformulier bij ‘actiecode’: de voorkeurswedstrijd, de naam en relatienummer (8-cijferig nummer; staat op de seizoenkaart; begint met 03) van de huidige seizoenkaarthouders. Wij nemen vervolgens contact op met hem of haar en sturen de seizoenkaarthouder te zijner tijd de vrijkaarten toe.
• Door langs te komen bij de Supportersbalie in stadion Euroborg (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur, ook in de zomervakantie). Als hij/zij een seizoenkaart bestelt en daarbij de voorkeurswedstrijd, de naam en relatienummer (8-cijferig nummer; staat op de seizoenkaart; begint met 03) vermeldt, sturen wij de seizoenkaarthouder te zijner tijd de vrijkaarten toe.
• Door te bellen met de Supportersbalie (050 – 5 87 87 87; optie 1 Supporterszaken). Als hij/zij een seizoenkaart bestelt en daarbij de voorkeurswedstrijd, de naam en relatienummer (8-cijferig nummer; staat op uw seizoenkaart; begint met 03) vermeldt, sturen wij de seizoenkaarthouder te zijner tijd de vrijkaarten toe.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus