Breij, Van Weert, Handwerker en Van de Looi in FCG TV

24 augustus 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond op FOX Sports vooruit naar de uitwedstrijd tegen De Graafschap en de start van de competitie van FC Groningen onder-23. Daarnaast is FCG TV bij het officieuze debuut van Tim Handwerker en de rentree van Michael Breij.

Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij De Graafschap. De FC hoopt in Doetinchem de eerste punten van dit nog prille seizoen te behalen. FC Groningen TV blikt vanavond vooruit op de ontmoeting met De Graafschap met Tom van de Looi en Tom van Weert.

Tim Handwerker gaat tegen De Graafschap mogelijk zijn eerste minuten maken namens FC Groningen. Afgelopen maandag kwam hij officieus voor het eerst in actie tijdens de oefenwedstrijd van de reserves van FC Groningen tegen die van FC Utrecht. FCG TV was erbij en sprak ook met Michael Breij die na een maand afwezigheid zijn rentree maakte tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht.

Zaterdag begint FC Groningen onder-23 de competitie met een uitwedstrijd tegen Achilles '29. FCG TV kijkt met trainer Alfons Arts vooruit naar de start van een nieuw seizoen in de Derde Divisie Zaterdag.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 12.20 uur te zien op kanaal 1 en om 9.00 uur, 14.30 uur en 17.15 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws