string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Botteghin, De Leeuw, Krul en Lukkien in FCG TV.

Dinsdag 08 april 2014 om 12:10

FC Groningen TV kijkt vandaag terug op de 1-0 overwinning op PEC Zwolle met matchwinner Eric Botteghin en Dick Lukkien die de honneurs waarnam van de geschorste Erwin van de Looi. Daarnaast is er een samenvatting van Jong FC Groningen - Jong Vitesse te zien en vertelt Michael de Leeuw hoe zijn rentree bij de beloften verliep.

Afgelopen vrijdag wist FC Groningen voor de derde keer op rij te winnen. Met Dick Lukkien in plaats van de geschorste Erwin van de Looi op de bank won de FC met 1-0. FC Groningen TV volgde Lukkien tijdens de wedstrijd en zag dat hij zijn ploeg naar een positief resultaat wist te loodsen. Voor Eric Botteghin was het een speciale avond. Hij speelde tegen zijn oude ploeg en scoorde het enige en winnende doelpunt.
Hij vierde dat ingetogen, maar van binnen was hij erg blij met het doelpunt en de overwinning. FCG TV zette tijdens de wedstrijd de camera op Botteghin zodat mooi te zien was dat hij weer een belangrijke rol speelde in het elftal van FC Groningen.
Jong FC Groningen verloor maandagavond op Sportpark Corpus den Hoorn met 2-1 van Jong Vitesse. Omdat koploper Jong Heracles gelijk speelde blijft het razend spannend bovenin de Beloftencompetitie Divisie A. In FCG TV is een samenvatting van de wedstrijd te zien met reacties van keeper André Krul die zijn debuut maakte in het doel van Jong FC Groningen. Michael de Leeuw maakte na ruim een maand afwezigheid vanwege een hamstringblessure zijn rentree in wedstrijdverband. De Leeuw speelde de eerste helft mee en liet na afloop weten zich weer helemaal fit te voelen.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.40 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV om 14.10 uur te zien op kanaal 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard