string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bos: “De hoeken induiken”.

Maandag 17 oktober 2011 om 10:35

De spelers van FC Groningen waren na afloop van Heracles-Groningen teleurgesteld vanwege het resultaat. Brian van Loo: “Na 1-1 was het wachten op onze 2-1.”

Doelman Brian van Loo: “Heracles maakte in de eerste helft het veld heel groot. Hun backs stonden heel diep weg en wij hadden moeite om daar grip op te krijgen. In de tweede helft ging het beter door meer risico te nemen en hun te dwingen om een verkeerde pass te geven. Toen zag je dat we meer ballen gingen veroveren. Daarom kwamen we in de tweede helft beter in ons spel.”
“Ja, het was na de 1-1 wachten op onze 2-1. Zeker als de eindpass wel goed was gevallen, had ik hier met een heel ander gevoel gestaan. Ik denk dat we gezien ons veldspel in de tweede helft met opgeheven hoofd de bus in kunnen gaan en niet teveel moeten blijven zeuren over het negatieve van de verloren wedstrijden.”
Suk Hyun-Jun over zijn doelpunt: “Ik schoot de bal inderdaad goed in. Maar we hebben wel verloren. Ik baal ervan dat ik na de 1-1 niet de 2-1 maakte. Dan hadden we wellicht gewonnen. Daarom ben ik niet tevreden. Het is echt jammer dat we deze wedstrijd hebben verloren. Je mag me de volgende wedstrijd feliciteren met mijn doelpunt. Want over deze wedstrijd ben ik niet tevreden.”
Debutant Henk Bos: “Ik hoorde vrijdag na de training dat ik bij de selectie zou zitten. Ja, het is natuurlijk al leuk om er bij te zijn. En dan ook nog mijn debuut maken. Dat had ik nooit verwacht. Dat is hartstikke mooi. Het is was wel spannend om in te vallen. Maar ik moest gewoon de dingen doen die van mij werden gevraagd. Mijn taak was om zoveel mogelijk in de hoeken te duiken. Maar dat erg moeilijk omdat we de laatste minuten ook veel moesten verdedigen.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’