Boottocht met Buijs in ‘FC Groningen TV: De voorbereiding’

27 juli 2018

FC Groningen TV begint vanavond aan een nieuw seizoen op FOX Sports met een speciale aflevering over de voorbereiding van FC Groningen op het seizoen 2018/2019. FCG TV heeft een uitgebreid interview met de nieuwe trainer Danny Buijs en kijkt terug op de eerste weken van de voorbereiding.

FC Groningen heeft bijna vijf weken van de voorbereiding op het seizoen 2018/2019 erop zitten. FCG TV blikt vanavond terug op die weken, heeft een uitgebreide samenvatting van de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag tegen De Graafschap en kijkt vooruit naar het oefenduel van komende zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen Werder Bremen.

Daarnaast maakt FCG TV met de nieuwe trainer Danny Buijs een tocht door de grachten van Groningen en praat met hem over de voorbereiding, de selectie van FC Groningen, de speelstijl, het komende seizoen en de stad Groningen. 
 
'FC Groningen TV: De voorbereiding' wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 20.00 uur op kanaal 1 en om 0.00 uur op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV vanaf 06.00 uur diverse keren te zien op kanaal 3 waarna het de rest van de week regelmatig wordt herhaald op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op deze link. 

logo_FCGTV_FOX_2018_voorbeeld

Laatste nieuws