Boetnlaand: Goals voor Benschop en Kane

22 februari 2021

Tomas Suslov schoot FC Groningen zondagmiddag naar een verdiend punt in Heerenveen. De 18-jarige middenvelder scoorde in de 82ste minuut van grote afstand. In Boetnlaand maakte Charlison Benschop zijn eerste goal van dit kalenderjaar op Cyprus en werd Todd Kane matchwinner bij Queens Park Rangers. 

Charlison Benschop schoot zijn Cypriotische ploeg Apollon afgelopen weekend vanaf de strafschopstip naar de overwinning tegen Enosis. De spits was in de thuiswedstrijd na bijna een uur spelen ingevallen en schoot in de 82ste minuut een penalty hard in de rechterhoek. Zijn zesde goal van dit seizoen en de eerste van dit kalenderjaar. Door de winst blijft Benschop met zijn team in de race om het kampioenschap. Apollon staat op dit moment derde in de competitie met een gat van twee punten naar de koploper.
 
Matchwinner
Net als Benschop kroonde ook verdediger Todd Kane zich tot matchwinner. De back van het Engelse Queens Park Rangers schoot de Londense club in de thuiswedstrijd tegen Bournemouth naar de overwinning. Kane was in de 83ste minuut mee naar voren gestormd en schoot een voorzet vanaf links bij de tweede paal binnen. Hierdoor won QPR in eigen huis van de degradant uit de Premier League.
 
Na zijn goal van vorige week kon Danny Holla afgelopen weekend zelfs twee keer juichen op Malta. Door twee treffers van de middenvelder zorgde Holla hoogstpersoonlijk voor een punt van zijn club Sliema Wanderers tegen Birkirkara. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.
 
Slovenië
Andraz Kirm in inmiddels 36 jaar en nog altijd actief als profvoetballer. De aanvaller voetbalt in zijn geboorteland Slovenië bij NK Bravo. Kirm speelde zijn vierde wedstrijd van deze maand en kwam als invaller in het veld tegen Koper. NK Bravo won met 3-0 waardoor het de tegenstander op de ranglijst passeerde. NK Bravo staat vijfde met een gat van 7 punten naar de derde plek, een plaats die recht geeft op het spelen van Europees voetbal.

Kirm

Laatste nieuws