Boet uit FC Groningen onder-14 genomineerd voor Best Western Strijder van het Jaar

23 december 2021

Boet Swijghuisen Reigersberg is de tweede genomineerde van dit seizoen voor de eretitel Best Western Strijder van het Jaar. Het komt niet vaak voor dat een speler van de onderbouw een dergelijke nominatie achter zijn naam krijgt. Boet is dan ook trots op zijn uitverkiezing en dingt mee om de eretitel Best Western Strijder van het Jaar 2022 die aan het einde van het seizoen binnen de Opleiding wordt uitgereikt. 

Boet1

Om genomineerd te worden voor de titel Best Western Strijder van het Jaar wil staf en begeleiding gedrag bij spelers zien die passen bij de kernwaarden van de Opleiding; aanpakken, reëel en groei. Een speler die iedere dag het beste uit zichzelf wil halen. Die strijdt voor het beste resultaat en veel energie stopt in wat hij doet. Iemand die initiatief neemt zowel binnen als buiten de lijnen en geen excuses kent. Een nuchter en oprecht persoon.

De keuze voor de tweede nominatie voor dit seizoen is gevallen op Boet Swijghuisen Reigersberg. Maak kennis met deze strijder via onderstaande video. 

Eerder dit seizoen werd aanvoerder van FC Groningen onder-18 Jorg Schreuders al genomineerd. In totaal worden er vijf spelers uit de Opleiding genomineerd waarna aan het einde van het seizoen een Best Western Strijder van het Jaar wordt gekozen. Eerdere winnaars waren onder andere Ludovit Reis en Tom van de Looi. Spelers die later doorbraken in het eerste elftal. Vorig seizoen werd de eretitel gewonnen door Bjorn Meijer. De verdediger maakt sinds deze zomer deel uit van de eerste selectie. 

Laatste nieuws