string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Boeiende ‘Engelse week’ waarin veel te winnen is’.

Dinsdag 28 oktober 2014 om 14:34

In de 502de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het uitduel met AZ, kijkt hij vooruit naar een week met een extra wedstrijd in het KNVB-bekertoernooi en kondigt hij het verplaatsen van de ‘Oosterpark-boog’ aan.

“Het 2-2 gelijkspel tegen AZ bezorgde ons zaterdagavond in Alkmaar gemengde gevoelens. Wij kunnen terugkijken op een prima wedstrijd waarin we ons op een goede manier hebben gepresenteerd. Ons goede spel leidde tot een mooie 0-2 voorsprong, maar gedurende de tweede helft zorgden een strafschop en een vrije trap er alsnog voor dat we uiteindelijk toch genoegen moesten nemen met een puntendeling. Dat voelde wat wrang. Aan de andere kant zagen we een ploeg aan het werk, die flair en vertrouwen uitstraalde en dat was nou precies wat we eerder dit seizoen in een aantal uitwedstrijden hadden gemist.”
Bekerduel
“Dat positieve aspect nemen we mee naar de komende wedstrijden. Deze week staat er een midweeks bekerduel op de kalender. Morgenavond (woensdag – red.) spelen we in derde ronde van het KNVB-bekertoernooi tegen zaterdag hoofdklasser Flevo Boys. De wedstrijd in Emmeloord begint om 20.00 uur. Een samenvatting van dit duel is morgenavond vanaf 22.50 uur te zien op het open, gratis kanaal van FOX. Iedereen met digitale TV kan FOX ontvangen, onder meer bij Ziggo en UPC op kanaal 11, KPN kanaal 14 en Digitenne op kanaal 26.”
In beeld
“FOX brengt dit seizoen het bekertoernooi in beeld. Betaalzender FOX Sports doet live verslag van zes wedstrijden. Daar valt het duel van FC Groningen met Flevo Boys niet onder, maar alle bekerwedstrijden komen dit seizoen per speeldag in samenvatting in beeld op het open en gratis kanaal van FOX.  Vanavond (dinsdag – red.), morgen (woensdag – red.) en donderdag zendt FOX om 22.50 uur de samenvattingen van alle wedstrijden van die avond uit. De loting voor de volgende bekerronde is donderdagavond direct na de samenvattingen rechtstreeks te zien op zowel FOX als FOX Sports.”
NAC Breda
“Zondagmiddag om 16.45 uur spelen we ons eerstvolgende Eredivisieduel. Dan wacht in Euroborg NAC Breda als tegenstander. Kaarten voor deze competitiewedstrijd zijn zonder beperkingen te verkrijgen via de reguliere verkoopkanalen en op de wedstrijddag zullen vanaf 15.15 uur de kassa’s open zijn voor de resterende beschikbare kaarten. Kortom: een boeiende, zogenaamde ‘Engelse week’, met een bekerduel en een thuiswedstrijd op het programma. Er valt deze week veel te winnen en daar gaan we vol voor.”
Oosterpark-boog
“Vrijdag wordt de ‘Oosterpark-boog’ gedemonteerd. De aloude nostalgische entree bij het huidige trainingsveld achter de Mediacentrale op het Helperpark verhuist naar Corpus den Hoorn. De boog van het roemruchte Stadion Oosterpark dient vanaf medio volgend jaar als entree bij het nieuwe trainingsveld van de eerste selectie op Sportpark Corpus den Hoorn. Zoals wellicht bekend, wordt het complex momenteel grondig gerenoveerd en zijn er nieuwe voetbalvelden aangelegd. De planning is dat vanaf medio 2015 alle elftallen van FC Groningen op dit nieuwe gemoderniseerde sportpark trainen.”
Promotiedagen
“Tot slot kijken we alvast met een schuin oog naar volgende week. Dan staan de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland weer op het programma. FC Groningen zal volgende week dinsdag en woensdag met een grote delegatie ruim vertegenwoordigd zijn op het inmiddels traditionele FC Groningen-plein in MartiniPlaza. Naast ons promotiemateriaal en de commerciële mogelijkheden bij FC Groningen, zal er op beide avonden met de bezoekers en gasten een FC Groningen-quiz worden gespeeld. Dit ‘petje-op-petje-af’-spel zal worden geleid door voormalig toparbiter en huidig accountmanager van FC Groningen, Ben Haverkort. U bent van harte welkom om volgende week een bezoek te brengen aan ons plein.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard