Boeiende avond Vrienden van de Opleiding

21 mei 2019

​Een zeer boeiende en geslaagde avond van ‘De Vrienden van de Opleiding’, zo typeerden relaties de bijeenkomst maandagavond 20 mei. Een avond waarin voormalig wereldkampioen K1, Sem Schilt en huidig FC Groningen-speler Ludovit Reis zich nader voorstelden.

Sem Schilt - als specialist verbonden aan het opleidingsprogramma - maakte de transitie van de vechtsport naar het voetbal en sprak over focus, discipline, inzet en weerbaarheid.

Ludovit Reis gaf een weergave van het - als jochie van 15 jaar - instroommoment bij FC Groningen tot wie hij nu vier jaar later is. Hij vertelde over de rol van zijn ouders en gastouders maar ook over cruciale momenten van doorzetten of afhaken.

Te gast in het Best Western hotel Plaza vertelden beide topatleten, bevraagd door Hoofd Opleiding Peter Jeltema, zeer openhartig en reageerden ze op vragen uit de zaal waardoor er sprake was van een mooie interactie met het publiek. 

De ‘Vrienden van de Opleiding’ draagt bij aan projecten ter ondersteuning van het programma voor individuele spelers of teams. Zo worden onder meer buitenlandse toernooien ondersteund en wordt er bijgedragen aan de realisatie van ‘De Schuur’, een voetbalkooi op Corpus voor de jongste spelers in de opleiding.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail aan:

WhatsApp Image 2019-05-20 at 23.26.27

Laatste nieuws