string(9) "claudebot"

Blind, Kruiswijk en doelmannen in FCG TV.

Woensdag 24 maart 2010 om 08:43

Vanavond, woensdag 24 maart, in FC Groningen TV is er aandacht voor de afgelopen wedstrijd tegen Roda JC, de komende wedstrijd tegen Ajax en een bezoek van de beide FC-doelmannen aan het Martiniziekenhuis.

Allereerst wordt er natuurlijk teruggeblikt op de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Roda JC. Daarbij is er onder meer aandacht voor de nieuwe grasmat en Man of the Match Daley Blind.
Ook was er de terugkeer van Arnold Kruiswijk in Euroborg. Hij maakte anderhalf jaar geleden de overstap naar het Belgische Anderlecht en speelt momenteel op huurbasis voor Roda JC.
Afgelopen zaterdagmiddag waren Brian van Loo en Luciano da Silva aanwezig bij de Open Dag van het Martiniziekenhuis. Beide doelmannen deelden daar onder meer handtekeningen uit.
Tenslotte wordt vooruitgeblikt op de wedstrijd van komende zondag in de Amsterdam ArenA. Huurling Daley Blind komt aan het woord en er zijn beelden van de legendarische ontmoeting uit 1983 die in 5-5 eindigde.
YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvEn daarnaast: http://www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 24 maart uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 25 maart herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur. En daarnaast vrijdag 26 maart om 17.10 uur, zaterdag 27 maart om 11.50 uur en zondag 28 maart om 11.10 uur. De wedstrijd Ajax-FC Groningen wordt zondag ook op Eredivisie Live 1 uitgezonden.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’