string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bizot: ‘Verder niet heel druk gehad’.

Maandag 18 februari 2013 om 08:54

Doelman Marco Bizot en middenvelder Oluwafemi Ajilore verschenen na afloop van Vitesse-FC Groningen voor de camera's en microfoons van de media en gaven hun nabeschouwing op het duel.

Marco Bizot over de 1-0: “De bal werd naar beneden in de hoek gekopt. In een reflex tikte ik de bal weg. Ik zag op dat moment niet of de bal voor of achter de lijn was. Ik dacht dat ik de bal voor de paal weg werkte. Je moet dan het geluk hebben dat de bal inderdaad niet geheel de lijn was gepasseerd. Maar ik hoorde na afloop dat de beelden uitwezen dat het wel een doelpunt was.”
Over de strafschop: “Penalty’s zijn altijd moeilijk. Je denkt van tevoren wel te weten wat ze gaan doen. Maar in de praktijk blijkt het vaak toch anders te zijn. Je moet gewoon geluk bij penalty’s en dat had ik helaas niet. Nee, ik heb verder niet heel druk gehad. Vaak dribbelde één van hun centrale verdedigers of Cziommer door voor een afstandsschot. Verder waren er wat kopballen die overgingen. Dan sta je hier wel met een rotgevoel. Want we speelden op zich best aardig. Na een goede reeks hadden we het gevoel dat er hier ook wel wat te halen viel. dat lukte helaas niet.”
Oluwafemi Ajilore over het eerste doelpunt: “Ik probeerde de bal weg te koppen, probeerde zo hoog mogelijk te springen omdat ik wist dat er lange spelers van Vitesse om heen stonden. Plotseling voelde ik dat er iemand in mijn rug mee sprong en het kopduel won.”
Ajilore over de penalty: “Ik herinner me dat ik verwikkeld was in een sprintduel en viel. Ik kon niet in discussie gaan met de scheidsrechter omdat hij de beslissing toch al had genomen. Maar natuurlijk was ik niet blij met zijn beslissing. Ik ben zeer teleurgesteld omdat het voelt alsof ik de ploeg heb benadeeld. Misschien is het wel mijn schuld dat we hebben verloren. Maar ja, dat is voetbal.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’