Bizot, Kieftenbeld en Burnet in FCG TV

17 mei 2013

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op het eerste play-offduel tegen FC Twente, gaat op de koffie met Marco Bizot, heeft een samenvatting van Jong Ajax-Jong FC Groningen en toont een kennismaking met Bert Middel, de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Donderdagavond verloor FC Groningen het eerste play-offduel tegen FC Twente in het eigen Euroborg met 1-0. FC Groningen had wellicht een beter resultaat verdiend gezien de inzet die de ploeg in de tweede helft toonde. Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet stapten beiden dan ook met modder besmeurde kleding van het veld. FC Groningen keeper Marco Bizot is geselecteerd voor Jong Oranje dat in juni deelneemt aan de EK onder 21 in Israël. Reden voor FCG TV om met Bizot op de koffie te gaan bij Coffee Company in de Oude Ebbingestraat in Groningen. Want Bizot is verzot op koffie. Afgelopen maandag boekte Jong FC Groningen een knappe 2-0 overwinning op Jong Ajax dankzij twee doelpunten van Filip Kostic. Jong FC Groningen eindigde dankzij de zege in Amsterdam op een mooie derde plaats in de Beloftencompetitie. FCG TV heeft een samenvatting van het duel tegen Jong Ajax. Naast de genoemde onderwerpen is er ook nog een kennismaking met de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Groningen, Bert Middel, en zien we een speciale penalty-shootout in het kader van het tienjarig bestaan van Kids United. FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 en om 19.00 uur op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 21.45 uur en 23.45 uur te zien op EL1 en om 21.00 uur en 23.00 uur op EL2. Zaterdag is de herhaling om 09.35 uur op EL1.

FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 9.00 uur in de ochtend wordt herhaald. FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Laatste nieuws