string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bizot, Burnet, Van Nieff en Kirm in FCG TV.

Vrijdag 09 mei 2014 om 12:11

FC Groningen TV is vandaag bij de jacht op het nieuwe wedstrijdshirt van volgend seizoen met de actie Shirtspeuren. Daarnaast is er een terugblik op het duel van afgelopen woensdag tegen Vitesse met Marco Bizot en Lorenzo Burnet en wordt er alvast vooruit gekeken naar de return van zaterdag met Yoëll van Nieff.

Deze week kunnen FC Groningen-supporters speuren naar het nieuwe wedstrijdshirt van de FC. Tot en met morgen, zaterdag 10 mei, worden dagelijks twee shirts in de regio ‘verstopt’. Via het Twitter-account @fcgroningen worden tips gegeven waar het shirt gevonden kan worden. FCG TV was deze week op een van de locaties waar het shirt gevonden kon worden, een locatie waar veel voetbalhistorie ligt. Het nieuwe shirt blijkt zeer gewild te zijn want al snel meldde zich de eerste vinder.
Woensdag won FC Groningen de eerste play-offwedstrijd tegen Vitesse met 1-0. FCG TV sprak met de twee hoofdrolspelers Marco Bizot en Lorenzo Burnet. Daarnaast kijkt Yoell van Nieff terug, maar vooral vooruit naar de return van komende zaterdag in Arnhem. Hij ziet kansen op het bereiken van de finale dankzij de late goal van Burnet. Voor Andraz Kirm was het woensdag dubbel feest want hij werd onlangs vader van een tweeling. FCG TV had daarom woensdag na afloop van het duel tegen Vitesse twee cadeaus voor Kirm.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.05 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.45 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard