string(9) "claudebot"

Bizot, Bos, Ben Moussa en Barry Hughes in FCG TV.

Vrijdag 18 januari 2013 om 10:54

FC Groningen TV heeft vanavond aandacht voor de keeperswissel in het eerste elftal, blikt vooruit op de seizoenshervatting van het eerste team en de beloften en kijkt terug op het eerste geslaagde Eurocup Delfzijl.

Afgelopen dinsdag maakte trainer Robert Maaskant bekend dat Marco Bizot komende zondag onder de lat staat tegen FC Utrecht. FCG TV blikt met Bizot vooruit op zijn debuut in de eredivisie. Tevens reageert Luciano da Silva op het feit dat hij een stap terug moet doen.
De beloften van FC Groningen hervatten maandag de competitie met een uitwedstrijd tegen PSV. Woensdag was FCG TV in Eelde bij de oefenwedstrijd tegen AZ en keek daar vooruit op de tweede seizoenshelft met Henk Bos, Hilal Ben Moussa en doelpuntenmaker Burak Saban.
FC Groningen D1 werd vorige week tweede bij het eerste Eurocup Delfzijl. De FC verloor de finale van KV Mechelen, mede door twee doelpunten van spits Alec van Ginkel. FCG TV vroeg hem of hij de huidige spits van het eerste elftal van Mechelen, Nicklas Pedersen, ook kent. Tijdens Eurocup Delfzijl was er een bijzondere ontmoeting tussen de markante oud-trainer Barry Hughes en Ben Haverkort, accountmanager van FC Groningen.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 18.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.50 uur te zien op EL 2. Zaterdag is de herhaling om 08.35 uur op EL1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus