string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bizot, Ajilore, Kappelhof, B1 en C1 in FCG TV.

Dinsdag 19 februari 2013 om 11:18

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de 2-0 nederlaag tegen Vitesse met Marco Bizot, Oluwafemi Ajilore en Johan Kappelhof. Daarnaast zijn er samenvattingen te zien van de duels van FC Groningen C1 en B1 tegen FC Twente.

FC Groningen verloor afgelopen zondag met 2-0 van Vitesse. Bij beide goals was Oluwafemi Ajilore op ongelukkige wijze betrokken. Hij vertelt in FCG TV wat er fout ging. Ook Marco Bizot komt aan het woord over beide doelpunten. Johan Kappelhof gaat in op de wijze waarop de spitsen van Vitesse, Bony, Reis en Havenaar, werden bestreden.
RVO FC Groningen/Cambuur C1 behaalde afgelopen zaterdag een spectaculaire 5-3 overwinning op FC Twente C1. Bij rust had de C1 van FC een comfortabele 3-1 voorsprong. Maar halfweg de tweede helft stond het alweer gelijk: 3-3. FC Groningen C1 wist echter onder de druk uit te komen en vocht zich zo naar een mooie 5-3 zege. Trainer/coach Rick Mulder was na afloop dan ook terecht trots op zijn ploeg.
Peter Moltmaker, trainer/coach van FC Groningen B1, was zaterdag iets minder blij. Zijn team had tegen FC Twente B1 minimaal een punt verdiend, maar bleef na afloop met lege handen: 0-1. In FCG TV is vanavond te zien waarom het de B1 van FC Groningen niet lukte om, net als de C1, FC Twente te verslaan.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is te zien op EL 2 om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.10 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 9.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’