string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bijeenkomst Amateurconvenant FC Groningen.

Dinsdag 13 november 2012 om 16:42

Op maandag 26 november organiseert FC Groningen een informatieavond voor bestuursleden van verenigingen die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant. De contactpersonen namens de aangesloten clubs hebben een uitnodiging gehad voor deze bijeenkomst. Tijdens de informatieavond zal het verbeteren van de samenwerking binnen het Amateurconvenant centraal staan.

FC Groningen wil in de komende jaren zijn oefenwedstrijden voornamelijk gaan spelen tegen leden van het Amateurconvenant. Om die reden willen wij u tijdens de bijeenkomst informeren over de mogelijkheden en verantwoordelijkheden voor het organiseren van een oefenwedstrijd. 
Bovendien zullen Telstar Sports & Fashion, Lopharm BV en Talento, partners van het Amateurconvenant, aanwezig zijn om hun producten en diensten aan u te presenteren. Deze partijen streven, net als het Amateurconvenant, naar het verhogen van het algemene voetbalniveau in Noord-Nederland.
Bestuursleden en coördinatoren  zijn van harte welkom (maximaal drie per vereniging). Wij hopen dat u tijdens deze avond onderlinge banden met zowel andere amateurclubs als met FC Groningen kunt onderhouden en versterken.
Het avondprogramma start om 19.30 uur. Onder anderen algemeen directeur Hans Nijland en teammanager Bas Roorda zijn sprekers gedurende deze avond. Om aanwezig te kunnen zijn bij deze bijeenkomst dient u zich aan te melden. Dit kan via de onderstaande link.
De aanmeldingstermijn loopt tot maandag 19 november. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met de definitieve informatie.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’